Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_424023.jpg
public://cover/cover_424022.jpg
public://cover/cover_424018.jpg
public://cover/cover_424019.jpg
public://cover/cover_424020.jpg
public://cover/cover_424021.jpg
public://cover/cover_423995.jpg
public://cover/cover_423996.jpg
public://cover/cover_423997.jpg
public://cover/cover_423998.jpg
public://cover/cover_423999.jpg
public://cover/cover_424000.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_424002.jpg
public://cover/cover_366402.jpg
public://cover/cover_423985.jpg
public://cover/cover_423892.jpg
public://cover/cover_423853.jpg
public://cover/cover_423854.jpg
public://cover/cover_423664.jpg
public://cover/cover_423611.jpg
public://cover/cover_423609.jpg
public://cover/cover_423349.jpg
public://cover/cover_423086.jpg
public://cover/cover_422978.jpg