Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Autor: 
Krejčiřík Libor
ISBN: 
9788087873113
9788087873113
Rok vydání: 
2013
Počet stran: 
298
Poskytovatel: 
Palmknihy
Vydavatel: 
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
12075
pap
pdf
Anotace: 

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_423989.jpg
public://cover/cover_423987.jpg
public://cover/cover_423986.jpg
public://cover/cover_423979.jpg
public://cover/cover_423980.jpg
public://cover/cover_423981.jpg
public://cover/cover_423982.jpg
public://cover/cover_423983.jpg
public://cover/cover_423984.jpg
public://cover/cover_423976.jpg
public://cover/cover_414961.jpg
public://cover/cover_415389.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_423985.jpg
public://cover/cover_423860.jpg
public://cover/cover_423858.jpg
public://cover/cover_423859.jpg
public://cover/cover_422920.jpg
public://cover/cover_422864.jpg
public://cover/cover_423965.jpg
public://cover/cover_423664.jpg
public://cover/cover_403743.jpg
public://cover/cover_421184.jpg
public://cover/cover_420531.jpg
public://cover/cover_420135.jpg