Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_420711.jpg
public://cover/cover_420710.jpg
public://cover/cover_420642.jpg
public://cover/cover_420705.jpg
public://cover/cover_420652.jpg
public://cover/cover_388416.jpg
public://cover/cover_352369.jpg
public://cover/cover_340997.jpg
public://cover/cover_209609.jpg
public://cover/cover_179948.jpg
public://cover/cover_2246.jpg
public://cover/cover_414689.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_206660.jpg
public://cover/cover_354357.jpg
public://cover/cover_206725.jpg
public://cover/cover_206712.jpg
public://cover/cover_206633.jpg
public://cover/cover_206550.jpg
public://cover/cover_206721.jpg
public://cover/cover_206688.jpg
public://cover/cover_206597.jpg
public://cover/cover_206691.jpg
public://cover/cover_206748.jpg
public://cover/cover_206585.jpg