Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_424384.jpg
public://cover/cover_424350.jpg
public://cover/cover_424367.jpg
public://cover/cover_424366.jpg
public://cover/cover_424362.jpg
public://cover/cover_423989.jpg
public://cover/cover_422548.jpg
public://cover/cover_424358.jpg
public://cover/cover_424289.jpg
public://cover/cover_2075.jpg
public://cover/cover_416232.jpg
public://cover/cover_2077.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_424361.jpg
public://cover/cover_424160.jpg
public://cover/cover_424162.jpg
public://cover/cover_424105.jpg
public://cover/cover_393750.jpg
public://cover/cover_401598.jpg
public://cover/cover_401606.jpg
public://cover/cover_393772.jpg
public://cover/cover_424115.jpg
public://cover/cover_423985.jpg
public://cover/cover_423892.jpg
public://cover/cover_423853.jpg