Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_422287.jpg
public://cover/cover_422275.jpg
public://cover/cover_422277.jpg
public://cover/cover_422279.jpg
public://cover/cover_422281.jpg
public://cover/cover_422282.jpg
public://cover/cover_422283.jpg
public://cover/cover_422260.jpg
public://cover/cover_422261.jpg
public://cover/cover_422262.jpg
public://cover/cover_422263.jpg
public://cover/cover_422264.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_422273.jpg
public://cover/cover_403068.jpg
public://cover/cover_401564.jpg
public://cover/cover_357640.jpg
public://cover/cover_402995.jpg
public://cover/cover_422041.jpg
public://cover/cover_422039.jpg
public://cover/cover_422055.jpg
public://cover/cover_422054.jpg
public://cover/cover_183625.jpg
public://cover/cover_422040.jpg
public://cover/cover_422042.jpg