Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_422769.jpg
public://cover/cover_422750.jpg
public://cover/cover_422751.jpg
public://cover/cover_422746.jpg
public://cover/cover_422747.jpg
public://cover/cover_422748.jpg
public://cover/cover_422740.jpg
public://cover/cover_422709.jpg
public://cover/cover_422648.jpg
public://cover/cover_422649.jpg
public://cover/cover_422650.jpg
public://cover/cover_422651.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_422734.jpg
public://cover/cover_420136.jpg
public://cover/cover_403829.jpg
public://cover/cover_393756.jpg
public://cover/cover_393937.jpg
public://cover/cover_402989.jpg
public://cover/cover_403308.jpg
public://cover/cover_393940.jpg
public://cover/cover_416526.jpg
public://cover/cover_401283.jpg
public://cover/cover_403743.jpg
public://cover/cover_393897.jpg