Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_382569.jpg
public://cover/cover_420130.jpg
public://cover/cover_420131.jpg
public://cover/cover_420129.jpg
public://cover/cover_420127.jpg
public://cover/cover_420128.jpg
public://cover/cover_420125.jpg
public://cover/cover_420122.jpg
public://cover/cover_420123.jpg
public://cover/cover_420124.jpg
public://cover/cover_420121.jpg
public://cover/cover_420116.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_418221.jpg
public://cover/cover_418222.jpg
public://cover/cover_418223.jpg
public://cover/cover_418224.jpg
public://cover/cover_418225.jpg
public://cover/cover_418226.jpg
public://cover/cover_418227.jpg
public://cover/cover_417817.jpg
public://cover/cover_417724.jpg
public://cover/cover_417725.jpg
public://cover/cover_417716.jpg
public://cover/cover_417228.jpg