Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Autor: 
Vitalia.cz kolektiv autorů
ISBN: 
9990001706548
Rok vydání: 
2016
Počet stran: 
54
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
170654
pap
epub
pdf
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_422297.jpg
public://cover/cover_422292.jpg
public://cover/cover_422293.jpg
public://cover/cover_422294.jpg
public://cover/cover_421717.jpg
public://cover/cover_421412.jpg
public://cover/cover_417943.jpg
public://cover/cover_208994.jpg
public://cover/cover_162140.jpg
public://cover/cover_155473.jpg
public://cover/cover_159033.jpg
public://cover/cover_159040.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_201894.jpg
public://cover/cover_422206.jpg
public://cover/cover_422208.jpg
public://cover/cover_422273.jpg
public://cover/cover_403068.jpg
public://cover/cover_401564.jpg
public://cover/cover_357640.jpg
public://cover/cover_402995.jpg
public://cover/cover_422039.jpg
public://cover/cover_422041.jpg
public://cover/cover_422054.jpg
public://cover/cover_422055.jpg