Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

public://cover/cover_170654.jpg
Autor: 
Vitalia.cz kolektiv autorů
ISBN: 
9990001706548
Rok vydání: 
2016
Počet stran: 
54
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
170654
pap
epub
pdf
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_417613.jpg
public://cover/cover_417606.jpg
public://cover/cover_417583.jpg
public://cover/cover_417584.jpg
public://cover/cover_417562.jpg
public://cover/cover_417561.jpg
public://cover/cover_417554.jpg
public://cover/cover_417557.jpg
public://cover/cover_417558.jpg
public://cover/cover_417559.jpg
public://cover/cover_417544.jpg
public://cover/cover_417406.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_417602.jpg
public://cover/cover_417603.jpg
public://cover/cover_417560.jpg
public://cover/cover_417228.jpg
public://cover/cover_417185.jpg
public://cover/cover_417171.jpg
public://cover/cover_402767.jpg
public://cover/cover_403287.jpg
public://cover/cover_416550.jpg
public://cover/cover_206622.jpg
public://cover/cover_416398.jpg
public://cover/cover_416872.jpg