Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Autor: 
Krejčiřík Libor
ISBN: 
9788087873113
9788087873113
Rok vydání: 
2013
Počet stran: 
298
Poskytovatel: 
Palmknihy
Vydavatel: 
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
12075
pap
pdf
Anotace: 

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_385878.jpg
public://cover/cover_368595.jpg
public://cover/cover_379594.jpg
public://cover/cover_380164.jpg
public://cover/cover_362153.jpg
public://cover/cover_362684.jpg
public://cover/cover_362672.jpg
public://cover/cover_353618.jpg
public://cover/cover_184927.jpg
public://cover/cover_177353.jpg
public://cover/cover_353615.jpg
public://cover/cover_180276.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_417724.jpg
public://cover/cover_417725.jpg
public://cover/cover_417228.jpg
public://cover/cover_417185.jpg
public://cover/cover_417171.jpg
public://cover/cover_401608.jpg
public://cover/cover_402627.jpg
public://cover/cover_401095.jpg
public://cover/cover_402332.jpg
public://cover/cover_401418.jpg
public://cover/cover_416398.jpg
public://cover/cover_416872.jpg