Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Autor: 
Krejčiřík Libor
ISBN: 
9788087873113
9788087873113
Rok vydání: 
2013
Počet stran: 
298
Poskytovatel: 
Palmknihy
Vydavatel: 
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
12075
pap
pdf
Anotace: 

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_418299.jpg
public://cover/cover_418300.jpg
public://cover/cover_418301.jpg
public://cover/cover_418295.jpg
public://cover/cover_418298.jpg
public://cover/cover_418290.jpg
public://cover/cover_418291.jpg
public://cover/cover_382458.jpg
public://cover/cover_383149.jpg
public://cover/cover_418289.jpg
public://cover/cover_418231.jpg
public://cover/cover_418232.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_418234.jpg
public://cover/cover_418235.jpg
public://cover/cover_418226.jpg
public://cover/cover_418220.jpg
public://cover/cover_418227.jpg
public://cover/cover_418221.jpg
public://cover/cover_418228.jpg
public://cover/cover_418222.jpg
public://cover/cover_418223.jpg
public://cover/cover_418224.jpg
public://cover/cover_418225.jpg
public://cover/cover_418219.jpg