Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Autor: 
Krejčiřík Libor
ISBN: 
9788087873113
9788087873113
Rok vydání: 
2013
Počet stran: 
298
Poskytovatel: 
Palmknihy
Vydavatel: 
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
12075
pap
pdf
Anotace: 

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_420510.jpg
public://cover/cover_420030.jpg
public://cover/cover_420536.jpg
public://cover/cover_420539.jpg
public://cover/cover_420541.jpg
public://cover/cover_420542.jpg
public://cover/cover_420534.jpg
public://cover/cover_420535.jpg
public://cover/cover_420530.jpg
public://cover/cover_420532.jpg
public://cover/cover_420533.jpg
public://cover/cover_420515.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_357268.jpg
public://cover/cover_357637.jpg
public://cover/cover_354362.jpg
public://cover/cover_357606.jpg
public://cover/cover_357269.jpg
public://cover/cover_357638.jpg
public://cover/cover_357608.jpg
public://cover/cover_357648.jpg
public://cover/cover_357598.jpg
public://cover/cover_357639.jpg
public://cover/cover_365808.jpg
public://cover/cover_357649.jpg