Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Autor: 
Krejčiřík Libor
ISBN: 
9788087873113
9788087873113
Rok vydání: 
2013
Počet stran: 
298
Poskytovatel: 
Palmknihy
Vydavatel: 
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
12075
pap
pdf
Anotace: 

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_421304.jpg
public://cover/cover_421299.jpg
public://cover/cover_421300.jpg
public://cover/cover_421301.jpg
public://cover/cover_421302.jpg
public://cover/cover_421303.jpg
public://cover/cover_421288.jpg
public://cover/cover_421289.jpg
public://cover/cover_421290.jpg
public://cover/cover_421291.jpg
public://cover/cover_421292.jpg
public://cover/cover_421293.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_421070.jpg
public://cover/cover_421234.jpg
public://cover/cover_421226.jpg
public://cover/cover_421173.jpg
public://cover/cover_421174.jpg
public://cover/cover_421172.jpg
public://cover/cover_417077.jpg
public://cover/cover_421218.jpg
public://cover/cover_421198.jpg
public://cover/cover_421193.jpg
public://cover/cover_421168.jpg
public://cover/cover_421084.jpg