Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Autor: 
Krejčiřík Libor
ISBN: 
9788087873113
9788087873113
Rok vydání: 
2013
Počet stran: 
298
Poskytovatel: 
Palmknihy
Vydavatel: 
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
12075
pap
pdf
Anotace: 

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_420907.jpg
public://cover/cover_420896.jpg
public://cover/cover_420897.jpg
public://cover/cover_420898.jpg
public://cover/cover_420800.jpg
public://cover/cover_387403.jpg
public://cover/cover_387675.jpg
public://cover/cover_184157.jpg
public://cover/cover_414937.jpg
public://cover/cover_420875.jpg
public://cover/cover_420865.jpg
public://cover/cover_420866.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_420905.jpg
public://cover/cover_420906.jpg
public://cover/cover_420826.jpg
public://cover/cover_206587.jpg
public://cover/cover_362511.jpg
public://cover/cover_420555.jpg
public://cover/cover_420531.jpg
public://cover/cover_415745.jpg
public://cover/cover_393750.jpg
public://cover/cover_420811.jpg
public://cover/cover_401606.jpg
public://cover/cover_402292.jpg