Domácí špajzka

Autor: 
Procházková Kamila
ISBN: 
9788026426981
9788026428633
Rok vydání: 
2019
Počet stran: 
312
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
201824
pap
pdf
Anotace: 

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace. • 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení) • chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub • 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_424384.jpg
public://cover/cover_424350.jpg
public://cover/cover_264662.jpg
public://cover/cover_9685.jpg
public://cover/cover_416378.jpg
public://cover/cover_424367.jpg
public://cover/cover_424366.jpg
public://cover/cover_424362.jpg
public://cover/cover_423989.jpg
public://cover/cover_422548.jpg
public://cover/cover_424358.jpg
public://cover/cover_424289.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_424361.jpg
public://cover/cover_424160.jpg
public://cover/cover_424162.jpg
public://cover/cover_424105.jpg
public://cover/cover_393750.jpg
public://cover/cover_393899.jpg
public://cover/cover_401598.jpg
public://cover/cover_401606.jpg
public://cover/cover_393772.jpg
public://cover/cover_424115.jpg
public://cover/cover_423985.jpg
public://cover/cover_423892.jpg