Domácí špajzka

Autor: 
Procházková Kamila
ISBN: 
9788026426981
9788026428633
Rok vydání: 
2019
Počet stran: 
312
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
201824
pap
pdf
Anotace: 

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace. • 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení) • chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub • 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_420209.jpg
public://cover/cover_420210.jpg
public://cover/cover_420211.jpg
public://cover/cover_420208.jpg
public://cover/cover_420207.jpg
public://cover/cover_420200.jpg
public://cover/cover_420192.jpg
public://cover/cover_420189.jpg
public://cover/cover_420183.jpg
public://cover/cover_420179.jpg
public://cover/cover_420178.jpg
public://cover/cover_420132.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_420191.jpg
public://cover/cover_420054.jpg
public://cover/cover_419853.jpg
public://cover/cover_418233.jpg
public://cover/cover_418234.jpg
public://cover/cover_418235.jpg
public://cover/cover_418156.jpg
public://cover/cover_417807.jpg
public://cover/cover_417228.jpg
public://cover/cover_417185.jpg
public://cover/cover_417171.jpg
public://cover/cover_357803.jpg