Domácí špajzka

Autor: 
Procházková Kamila
ISBN: 
9788026426981
9788026428633
Rok vydání: 
2019
Počet stran: 
312
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
201824
pap
pdf
Anotace: 

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace. • 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení) • chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub • 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_403889.jpg
public://cover/cover_403931.jpg
public://cover/cover_404151.jpg
public://cover/cover_404769.jpg
public://cover/cover_399265.jpg
public://cover/cover_399942.jpg
public://cover/cover_401195.jpg
public://cover/cover_401771.jpg
public://cover/cover_389844.jpg
public://cover/cover_390691.jpg
public://cover/cover_390823.jpg
public://cover/cover_391243.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_354357.jpg
public://cover/cover_206712.jpg
public://cover/cover_206633.jpg
public://cover/cover_206725.jpg
public://cover/cover_206688.jpg
public://cover/cover_206550.jpg
public://cover/cover_206721.jpg
public://cover/cover_206748.jpg
public://cover/cover_206597.jpg
public://cover/cover_206691.jpg
public://cover/cover_206585.jpg
public://cover/cover_420531.jpg