Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Autor: 
Krejčiřík Libor
ISBN: 
9788087873113
9788087873113
Rok vydání: 
2013
Počet stran: 
298
Poskytovatel: 
Palmknihy
Vydavatel: 
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
12075
pap
pdf
Anotace: 

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_419946.jpg
public://cover/cover_419942.jpg
public://cover/cover_419938.jpg
public://cover/cover_419940.jpg
public://cover/cover_419908.jpg
public://cover/cover_419870.jpg
public://cover/cover_418154.jpg
public://cover/cover_417987.jpg
public://cover/cover_417607.jpg
public://cover/cover_417476.jpg
public://cover/cover_405049.jpg
public://cover/cover_414181.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_419873.jpg
public://cover/cover_418233.jpg
public://cover/cover_417734.jpg
public://cover/cover_417716.jpg
public://cover/cover_417228.jpg
public://cover/cover_417185.jpg
public://cover/cover_417171.jpg
public://cover/cover_403307.jpg
public://cover/cover_416651.jpg
public://cover/cover_416652.jpg
public://cover/cover_414159.jpg
public://cover/cover_416420.jpg