Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Autor: 
Krejčiřík Libor
ISBN: 
9788087873113
9788087873113
Rok vydání: 
2013
Počet stran: 
298
Poskytovatel: 
Palmknihy
Vydavatel: 
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
12075
pap
pdf
Anotace: 

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_405389.jpg
public://cover/cover_422850.jpg
public://cover/cover_422848.jpg
public://cover/cover_422849.jpg
public://cover/cover_422846.jpg
public://cover/cover_411739.jpg
public://cover/cover_414602.jpg
public://cover/cover_411738.jpg
public://cover/cover_422828.jpg
public://cover/cover_422824.jpg
public://cover/cover_422819.jpg
public://cover/cover_422820.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_422798.jpg
public://cover/cover_422539.jpg
public://cover/cover_403310.jpg
public://cover/cover_420239.jpg
public://cover/cover_420135.jpg
public://cover/cover_401568.jpg
public://cover/cover_402263.jpg
public://cover/cover_422734.jpg
public://cover/cover_420136.jpg
public://cover/cover_403829.jpg
public://cover/cover_393937.jpg
public://cover/cover_393756.jpg