Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 4. díl: P–Š

Autor: 
Vašák Jaroslav
ISBN: 
9788074822049
9788074822049
Rok vydání: 
2015
Počet stran: 
330
Poskytovatel: 
Palmknihy
Serie_part: 
4
Vydavatel: 
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
157814
pap
epub
Anotace: 

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často pinelky, ošlejch či kardy? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času telecí kořínek či pajšl? A co v létě? Také mlsáte šaráb?
Kniha Jak se vařívalo dříve a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes.
Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři.
Jedná se již o čtvrtý díl oblíbené kuchařky.

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_382458.jpg
public://cover/cover_383149.jpg
public://cover/cover_418289.jpg
public://cover/cover_418231.jpg
public://cover/cover_418232.jpg
public://cover/cover_418236.jpg
public://cover/cover_418229.jpg
public://cover/cover_418230.jpg
public://cover/cover_418217.jpg
public://cover/cover_418218.jpg
public://cover/cover_418199.jpg
public://cover/cover_418137.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_154889.jpg
public://cover/cover_365199.jpg
public://cover/cover_418235.jpg
public://cover/cover_418234.jpg
public://cover/cover_418223.jpg
public://cover/cover_418224.jpg
public://cover/cover_418225.jpg
public://cover/cover_418219.jpg
public://cover/cover_418226.jpg
public://cover/cover_418220.jpg
public://cover/cover_418227.jpg
public://cover/cover_418221.jpg