Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_423479.jpg
public://cover/cover_423477.jpg
public://cover/cover_423478.jpg
public://cover/cover_423476.jpg
public://cover/cover_423473.jpg
public://cover/cover_423466.jpg
public://cover/cover_423462.jpg
public://cover/cover_423463.jpg
public://cover/cover_423465.jpg
public://cover/cover_423450.jpg
public://cover/cover_423452.jpg
public://cover/cover_423455.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_390857.jpg
public://cover/cover_423470.jpg
public://cover/cover_393750.jpg
public://cover/cover_403310.jpg
public://cover/cover_401606.jpg
public://cover/cover_422978.jpg
public://cover/cover_422944.jpg
public://cover/cover_422943.jpg
public://cover/cover_422864.jpg
public://cover/cover_422857.jpg
public://cover/cover_422818.jpg
public://cover/cover_422798.jpg