Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_424423.jpg
public://cover/cover_424412.jpg
public://cover/cover_424414.jpg
public://cover/cover_424418.jpg
public://cover/cover_424421.jpg
public://cover/cover_424409.jpg
public://cover/cover_206845.jpg
public://cover/cover_424422.jpg
public://cover/cover_424411.jpg
public://cover/cover_424408.jpg
public://cover/cover_424405.jpg
public://cover/cover_424406.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_424361.jpg
public://cover/cover_424252.jpg
public://cover/cover_424253.jpg
public://cover/cover_423985.jpg
public://cover/cover_423892.jpg
public://cover/cover_423853.jpg
public://cover/cover_423854.jpg
public://cover/cover_423664.jpg
public://cover/cover_423611.jpg
public://cover/cover_423609.jpg
public://cover/cover_423349.jpg
public://cover/cover_423086.jpg