Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_422328.jpg
public://cover/cover_422314.jpg
public://cover/cover_422315.jpg
public://cover/cover_422316.jpg
public://cover/cover_422317.jpg
public://cover/cover_422318.jpg
public://cover/cover_422253.jpg
public://cover/cover_422311.jpg
public://cover/cover_422301.jpg
public://cover/cover_422302.jpg
public://cover/cover_422305.jpg
public://cover/cover_422299.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_403829.jpg
public://cover/cover_393756.jpg
public://cover/cover_393937.jpg
public://cover/cover_402989.jpg
public://cover/cover_393940.jpg
public://cover/cover_403308.jpg
public://cover/cover_416526.jpg
public://cover/cover_402562.jpg
public://cover/cover_403312.jpg
public://cover/cover_401276.jpg
public://cover/cover_393897.jpg
public://cover/cover_201894.jpg