Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_418335.jpg
public://cover/cover_418316.jpg
public://cover/cover_418317.jpg
public://cover/cover_418290.jpg
public://cover/cover_418291.jpg
public://cover/cover_383149.jpg
public://cover/cover_418289.jpg
public://cover/cover_382458.jpg
public://cover/cover_418198.jpg
public://cover/cover_418011.jpg
public://cover/cover_418012.jpg
public://cover/cover_417987.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_418234.jpg
public://cover/cover_418235.jpg
public://cover/cover_418219.jpg
public://cover/cover_418220.jpg
public://cover/cover_418228.jpg
public://cover/cover_418192.jpg
public://cover/cover_418156.jpg
public://cover/cover_418008.jpg
public://cover/cover_417939.jpg
public://cover/cover_417931.jpg
public://cover/cover_417932.jpg
public://cover/cover_417228.jpg