Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Autor: 
Vitalia.cz kolektiv autorů
ISBN: 
9990001706548
Rok vydání: 
2016
Počet stran: 
54
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
170654
pap
epub
pdf
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_418299.jpg
public://cover/cover_418300.jpg
public://cover/cover_418301.jpg
public://cover/cover_418295.jpg
public://cover/cover_418298.jpg
public://cover/cover_418290.jpg
public://cover/cover_418291.jpg
public://cover/cover_383149.jpg
public://cover/cover_418289.jpg
public://cover/cover_382458.jpg
public://cover/cover_418231.jpg
public://cover/cover_418232.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_418234.jpg
public://cover/cover_418235.jpg
public://cover/cover_418224.jpg
public://cover/cover_418225.jpg
public://cover/cover_418219.jpg
public://cover/cover_418226.jpg
public://cover/cover_418220.jpg
public://cover/cover_418227.jpg
public://cover/cover_418221.jpg
public://cover/cover_418228.jpg
public://cover/cover_418222.jpg
public://cover/cover_418223.jpg