Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Autor: 
Vitalia.cz kolektiv autorů
ISBN: 
9990001706548
Rok vydání: 
2016
Počet stran: 
54
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
170654
pap
epub
pdf
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_420862.jpg
public://cover/cover_420863.jpg
public://cover/cover_420829.jpg
public://cover/cover_420824.jpg
public://cover/cover_420668.jpg
public://cover/cover_380208.jpg
public://cover/cover_390805.jpg
public://cover/cover_420847.jpg
public://cover/cover_420848.jpg
public://cover/cover_420837.jpg
public://cover/cover_420805.jpg
public://cover/cover_420771.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_420555.jpg
public://cover/cover_420531.jpg
public://cover/cover_415745.jpg
public://cover/cover_393750.jpg
public://cover/cover_420811.jpg
public://cover/cover_401606.jpg
public://cover/cover_402292.jpg
public://cover/cover_420239.jpg
public://cover/cover_420803.jpg
public://cover/cover_402287.jpg
public://cover/cover_420745.jpg
public://cover/cover_420746.jpg