Domácí špajzka

Autor: 
Procházková Kamila
ISBN: 
9788026426981
9788026428633
Rok vydání: 
2019
Počet stran: 
312
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
201824
pap
pdf
Anotace: 

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace. • 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení) • chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub • 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_394812.jpg
public://cover/cover_394814.jpg
public://cover/cover_395311.jpg
public://cover/cover_395374.jpg
public://cover/cover_395641.jpg
public://cover/cover_395310.jpg
public://cover/cover_395092.jpg
public://cover/cover_394823.jpg
public://cover/cover_394901.jpg
public://cover/cover_395093.jpg
public://cover/cover_395094.jpg
public://cover/cover_395211.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_206762.jpg
public://cover/cover_420904.jpg
public://cover/cover_206651.jpg
public://cover/cover_206653.jpg
public://cover/cover_206705.jpg
public://cover/cover_401606.jpg
public://cover/cover_421070.jpg
public://cover/cover_420826.jpg
public://cover/cover_402292.jpg
public://cover/cover_421044.jpg
public://cover/cover_420811.jpg
public://cover/cover_393750.jpg