Domácí špajzka

Autor: 
Procházková Kamila
ISBN: 
9788026426981
9788026428633
Rok vydání: 
2019
Počet stran: 
312
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
201824
pap
pdf
Anotace: 

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace. • 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení) • chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub • 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_421732.jpg
public://cover/cover_421661.jpg
public://cover/cover_421626.jpg
public://cover/cover_421613.jpg
public://cover/cover_404109.jpg
public://cover/cover_404220.jpg
public://cover/cover_406937.jpg
public://cover/cover_407664.jpg
public://cover/cover_408190.jpg
public://cover/cover_408806.jpg
public://cover/cover_398635.jpg
public://cover/cover_398904.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_420572.jpg
public://cover/cover_421584.jpg
public://cover/cover_421383.jpg
public://cover/cover_403734.jpg
public://cover/cover_417602.jpg
public://cover/cover_393932.jpg
public://cover/cover_401607.jpg
public://cover/cover_354372.jpg
public://cover/cover_206687.jpg
public://cover/cover_179969.jpg
public://cover/cover_421234.jpg
public://cover/cover_403676.jpg