Domácí špajzka

Autor: 
Procházková Kamila
ISBN: 
9788026426981
9788026428633
Rok vydání: 
2019
Počet stran: 
312
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
201824
pap
pdf
Anotace: 

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace. • 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení) • chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub • 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_424423.jpg
public://cover/cover_206845.jpg
public://cover/cover_424422.jpg
public://cover/cover_424411.jpg
public://cover/cover_424408.jpg
public://cover/cover_424405.jpg
public://cover/cover_424406.jpg
public://cover/cover_176409.jpg
public://cover/cover_157547.jpg
public://cover/cover_424387.jpg
public://cover/cover_424388.jpg
public://cover/cover_424402.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_424361.jpg
public://cover/cover_423985.jpg
public://cover/cover_423892.jpg
public://cover/cover_423853.jpg
public://cover/cover_423854.jpg
public://cover/cover_423664.jpg
public://cover/cover_423611.jpg
public://cover/cover_423609.jpg
public://cover/cover_423349.jpg
public://cover/cover_423086.jpg
public://cover/cover_423055.jpg
public://cover/cover_422978.jpg