Domácí špajzka

Autor: 
Procházková Kamila
ISBN: 
9788026426981
9788026428633
Rok vydání: 
2019
Počet stran: 
312
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
201824
pap
pdf
Anotace: 

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace. • 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení) • chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub • 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_209609.jpg
public://cover/cover_179948.jpg
public://cover/cover_2246.jpg
public://cover/cover_335539.jpg
public://cover/cover_184546.jpg
public://cover/cover_184933.jpg
public://cover/cover_200000.jpg
public://cover/cover_201347.jpg
public://cover/cover_201886.jpg
public://cover/cover_180152.jpg
public://cover/cover_176288.jpg
public://cover/cover_176373.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_206660.jpg
public://cover/cover_354357.jpg
public://cover/cover_206712.jpg
public://cover/cover_206633.jpg
public://cover/cover_206725.jpg
public://cover/cover_206721.jpg
public://cover/cover_206688.jpg
public://cover/cover_206550.jpg
public://cover/cover_206748.jpg
public://cover/cover_206597.jpg
public://cover/cover_206691.jpg
public://cover/cover_206585.jpg