Domácí špajzka

Autor: 
Procházková Kamila
ISBN: 
9788026426981
9788026428633
Rok vydání: 
2019
Počet stran: 
312
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
201824
pap
pdf
Anotace: 

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace. • 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení) • chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub • 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_419950.jpg
public://cover/cover_419952.jpg
public://cover/cover_419946.jpg
public://cover/cover_419947.jpg
public://cover/cover_419948.jpg
public://cover/cover_419942.jpg
public://cover/cover_419940.jpg
public://cover/cover_419938.jpg
public://cover/cover_419908.jpg
public://cover/cover_419870.jpg
public://cover/cover_419871.jpg
public://cover/cover_419859.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_419953.jpg
public://cover/cover_419873.jpg
public://cover/cover_418233.jpg
public://cover/cover_417734.jpg
public://cover/cover_417716.jpg
public://cover/cover_417228.jpg
public://cover/cover_417185.jpg
public://cover/cover_417171.jpg
public://cover/cover_403307.jpg
public://cover/cover_416651.jpg
public://cover/cover_416652.jpg
public://cover/cover_206746.jpg